Monday, April 2, 2012

SANGGAP !!

as'salam ,
hola my silent readers !

see the title ? very the LUCAH you . hahaha . sanggap a.k.a terlalu teringin or bahasa lain , sangat2 nak . hamik , aku bg meaning . so , jangan da yg double meaning plak nohh . let me list first pe yg aku SANGGAP sangat tue . nak taw ke ? nak ke xnak ke ,aku nk cerita jugak . xkira . 


1) karaoke .
                            
                                                rindu nk karok dgn haousemate..


kalau nak taw sem baru nie , kitaorang belum lagi menjejakkan kaki ke tmepat karok ! siyesly , macam xpercaya tapi tue la hakikat nye , tue yg bole wat aku jadi macam nie . kalah orang gila meroyan okay . tapi korg jgn tepengaruh dgn gambar kt atas okay . ktrg hanya akn pergi dgn perempuan je , means that , ONLY GIRL IS ALLOWED ! hahaha , amik  . 


2) bowling












haaaaaaaaaaa , nie lagi satu , even aku nie xda la seterer pemain bowling malaysia tue , tapi aku tetap nak main . actually , aku belajar main bowling nie dari my beloved boyfie taw . hahaha , then start dari tue tros aku nak main benda alah nie . classmate aku sem nie dh dua kali dorg g bowling , tp aku belum punya peluang nk join dorg . malu kot , skrg pn tgh dok pujuk housemate g maen . huhu .


3) shopping


tengok pic kt atas tue , bukan main heavan lagi kan dorg shopping , aku pun nak mcm tue jgk . siyes aku nie sorg yg shophaholic jgk la . tp xda la seteruk dlm movie tue . huhu , tapi sem nie aku kena saving lebey ckit . pe bole buat . tahan fatin tahan , kau bolehhhhh !!


p/s: bile dh boring plus dok melayan persan , nie la hasil nya . btw , nie btol2 bnda yg aku nak sgt2 skrg nie . xda bnda laen dh . tolong la paham okay ! :))


6 comments:

uyaitusaya said...

shopping macam best. j0m! ^^

heart lover said...

jum2 . kat mna tue ?

AzRiey said...

sanggap men boling join la fakulti punye event :)

heart lover said...

hahahahaha , xda bakat . nak maen sonok2 ja . :)

Romeo Laut said...

dasat org perempuan ni...

heart lover said...

hahahahahahaha , welll , dh nama pun perempuan kan . tapi , xsemua perempuan mcm nie taw . :D